About Sahar

Hartelijk welkom op mijn blog! Leuk dat je mijn blog bezoekt.

About me!

Mijn naam is Sahar Ahmed en ik ben 25 jaar. Het afgelopen studiejaar heb ik mijn hbo-diploma behaald voor leraar bedrijfseconomie en algemene economie op de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens het volgen van de praktijkgerichte leraren(kop)opleiding heb ik kennis gemaakt met de aspecten die ik nodig had om binnen één jaar mijn tweedegraads bevoegdheid te behalen.  Het komend studiejaar ga ik werken als docent economie op een vrije school in Haarlem. Tof, want het is mijn allereerste baan! Tevens ga ik verder studeren voor mijn master leraar algemene economie.

Sinds de havo wist ik dat ik het onderwijs in wilde. Toch koos ik ervoor om eerst een economische studie te doen. Ik vind het vak economie geweldig en dat wil ik graag aan de leerlingen overbrengen.

In september 2015 heb ik mijn hbo-diploma Bedrijfskunde Management Economie en Recht op de hogeschool van Amsterdam behaald.

Ik ben tweetalig opgevoed, namelijk Nederlands en Pakistaans. Ik omschrijf mezelf als een doener, teamplayer en leergierige studente met passie voor onderwijs en organisatie.

 

Door het volgen van diverse projecten naast mijn studie Bedrijfskunde management economie & recht (BKM) ben ik er achter gekomen dat mijn hart ligt in het helpen van mensen. Naast mijn studie werk ik als studiecoach op de HvA en ben ik studentmentor op een havo/vwo school in Amsterdam. Door middel van deze blog deel ik graag mijn ervaringen en inspiraties.

Vrienden kenmerken mij als sociaal, spontaan en altijd bereid om te helpen. Mijn specialisatie en interesse liggen bij kennismanagement, marketing, organisatie, onderwijs, motiveren, talentmanagement en ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat jongeren op de juiste plek terecht komen. Helaas wordt er op de arbeidsmarkt een verschil gemaakt met waar je vandaan komt. Iedereen heeft talenten. Dit geldt zeker ook voor de allochtoonse jongeren. Om deze reden ben ik columnist bij Voorbeeld Allochtoon. Om positiviteit te verspreiden over allochtonen!

Maak gebruik van de kansen die je krijgt aangeboden. Volg je hart en doe waar jij gelukkig van wordt!

 

 

Geef een reactie