Best gelezen artikelen in 2017

Hello there,

Het einde van het jaar is in zicht. Het jaar is voorbij gevlogen en ik heb mooie momenten en zeker ook pittige momenten meegemaakt. Op de valreep deel ik vandaag de drie meest gelezen artikelen in 2017. Lees je mee?

#1 Een leerling die ik Coco noem

Mijn laatste artikel over een leerling die ik per ongeluk Coco noemde is het meest gelezen artikel in 2017. Ik heb daar leuke reacties op ontvangen en natuurlijk een leuke leerling die de lessen net wat gezelliger heeft gemaakt.

#2 3 dingen waaraan je merkt dat je een stap terug moet zetten

Het afgelopen jaar verliep niet vlekkeloos. De combinatie werken en studeren is niet makkelijk. Op een gegeven moment moest ik een stap terug zetten en aan mezelf denken. Ik studeer met veel plezier en ik vind het heerlijk om voor de klas te staan, maar het werd teveel en in dit artikel neem ik jullie mee hoe ik een stap terug heb gezet en wat het mij heeft opgeleverd.

#3 De route van student naar docent

Last but not the least. Dit artikel is mijn favoriet. Als student begon ik met allerlei klusjes in het onderwijs en dat heeft mij geleid om daadwerkelijk het onderwijs in te gaan. Mijn route van student naar docent beschrijft mijn reis in het onderwijs. Deze reis is nog lang niet voorbij. Deze reis zet ik voort in 2018. Wat soort artikelen zou jij in 2018 willen lezen?

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en laten we in 2018 verder gaan met de dromen en doelen die wij willen behalen.

Great things takes times, so never give up and keep on going!

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie