Blogbreak, zomervakantie en geslaagd voor mijn hbo-diploma!

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, heb ik een tijdje niet geschreven. Het was nodig om een blokbreak te houden, afgelopen tijd waren hele hectische en drukke maanden. Deze break levert mij wel ook weer veel inspiratie op om te schrijven.

Ik stopte met het schrijven tijdens de ramadan. Helaas liep de afronding van mijn studie niet volgens plan, ik liep in de uit waardoor ik in de zomer door moes gaan.  Maar het harde werken is beloond, afgelopen woensdag ben ik geslaagd voor mijn hbo-diploma bedrijfskunde MER! Lees wat ik de afgelopen maanden heb gedaan.

Halverwege juni t/m halverwege juli vond de ramadan plaats. Een maand lang vasten de moslims om te reflecteren op je leven, stil te staan bij de arme mensen en nadenken hoe jij het leven wilt verbeteren. De ramadan was bijzonder en het was heerlijk om tot rust te komen. In deze periode heb ik leuke opdrachten mogen doen in het onderwijs.Les

Zo heb ik twee weken lesgegeven aan drie vwo leerlingen in Haarlem. Op mijn oude middelbare school ben ik via Lyceo zomerschool aan de slag gegaan. Zomerschool is een nieuw initiatief. Het is bedoeld voor de leerlingen die net zijn blijven zitten. Een week lang volgen zij les en aan het eind van de week maken zij een toets. Als zij de toets hebben gehaald, gaan zij over. Het waren pittige leerlingen, maar het is mooi om te zien hoe ze je dan toch waarderen.

 

 

 

 

 

In de eerste week van augustus ben ik naar London geweest. Mijn nicht ging trouwen <3. De trouwerij was ontzettend gaaf georganiseerd. Het trouwfeest was in het centrum van London in een vijf sterren hotel georganiseerd. Een traditionele feest met veel chaos, stress en plezier.

 

Naast een korte trip in de vakantie ben ik heel druk bezig geweest bij Bijlesleraar. Er vinden heel veel veranderingen plaats, wat ontzettend gaaf is om te zien. Bijlesleraar groeit, het aantal aanmeldingen en docenten ook. Nu mag ik dat coördineren! Ben jij nog op zoek naar een bijbaan? Kijk meer informatie op de website: www.bijlesleraar.nl

En natuurlijk was mijn scriptie de belangrijkste bezigheid, ahum hel, haha. Houd mijn blog in de gaten voor meer updates!

You may also like

8 reacties

Geef een reactie