Kerstvakantie throwback: Fashionshow HazanahxNesci

He daar,

De kerstvakantie is voorbij gevlogen. In november was ik al begonnen met aftellen. De piekperiode die vlak voor de kerst viel, was zwaar. Ik zat echt te wachten op de vakantie. Even niks doen, niet studeren, niet vroeg op staan, geen lessen voorbereiden, veel slapen, lezen en shoppen! De eerste week was echt opladen en tot rust komen. De tweede week begon ik hier en daar werk en studie op te pakken. De maand januari zit erg vol met tentamens, verslagen, lesgeven en werkafspraken. Eigenlijk zit ik daar helemaal nog niet op te wachten. Kan iemand de tijd stil zetten? Please, haha.

De vakantie sluit ik af met een van de tofste momenten in de vakantie. Zaterdag 23 december was ik namelijk aanwezig op de fashionshow van HazanahxNesci in Den Haag. Ik kreeg in de vakantie al meerdere vragen over waar het was en hoe je die kleding kan kopen. Lees je mee?


 

Hazanah en Nesci

Hazanah is een online webwinkel die voornamelijk modest kleding en mooie hijabs (hoofddoeken) verkoopt. Al een paar jaar ben ik gek op deze online webshop en ik bestel voornamelijk hoofddoeken. De meeste hoofddoeken die ik draag zijn van http://hazanah.com. Ze heeft ook leuke kleding en de laatste tijd gaat zij meer focussen op het aanbieden van modest kleding. Op het offerfeest had ik een prachtige bruine jurk aan. Deze zat heerlijk en comfortabel. Als je aan mij vraagt hoe ik deze winkel heb leren kennen, weet ik dat niet eens meer.

Nesci is ook een online webwinkel die modest kleding verkoopt. Ze verkopen onder andere mooie en lange jurken. Ze hebben ook modest broeken. Ik heb zelf nog nooit wat bij Nesci besteld, zodra ik iets zie wat bij mij past, heb ik het zo besteld šŸ™‚ Hieronder op de foto sta ik met de eigenaresse van Nesci op de foto. Masha Allah je staat er goed op en je kan de vrouwen goed inspireren!

Even details over mijn outfit.

Mijn hijab is van het merkĀ Kashkha.
Mijn vest is vanĀ Storewf.
De zwarte trui is vanĀ Manzaram.
De schoenen zijn vanĀ Nelson.
Foto’s gemaakt doorĀ Rooful

HazanahxNesci in Megastores in Den Haag

Vanaf 18 november werken Hazanah en Nesci samen en hebben in de Megastores een winkel geopend met meer dan 15 internationale merken. Het is de eerste winkel waarin je deze kleding kan passen en ter plekke kan kopen. Het nadeel van online bestellen is dat je nooit weet hoe het staat en of de maat goed is. Persoonlijk vind ik dat lastig, dus een winkel in Den haag daar word ik alleen maar vrolijk van. Het zijn leuke meiden die met je meedenken wat wel of niet bij je past.

Fashionshow HazanahxNesci

Op zaterdag 23 december had HazanahxNesci een fashionshow georganiseerd waar 15 verschillende merken werden gepresenteerd. Het was goed georganiseerd met diverse trends. De bloggers kregen een leuke goodiebag mee.Ā Het was zeker inspirerend!

 

Quote of the day: Remember the power of the beauty lies in self-confidence

You may also like

Geef een reactie