Lovely memories #2014

Het is het einde van het jaar en dat betekent de afsluiting van mijn tweede blogjaar. Ik deel graag mijn momenten en mijn meest gelezen artikelen in het afgelopen jaar. Het was een bijzonder mooi en leerzaam jaar met veel hoogtepunten. Lees je mee?

Vorig jaar in de kerstvakantie was ik op vakantie naar Pakistan. Twee weken heerlijk in de zon met familie <3 Lees mijn twee artikelen hierover: oud en nieuw in Pakistan & my journey to pakistan!
 foto emirates
In januari 2014 nam ik afscheid van mijn minor: een baan in het onderwijs stage & stage bij het Regio College in Zaandam. Het was een onvergetelijk tijd waar ik van elk moment heb genoten.
Regiocollege... Kantine leerlingen
Eind maart was een van mijn mooiste momenten namelijk de afronding van mijn honoursprogramma: Kennismanagement 3.0 met de eindpresentatie aan de opdrachtgever glamourmanifest. Wij hadden een opdracht (Coolhunting) gekregen van Glamourmanifest. Het eindproduct is een offline (inspiratieboek) en online (www.newamstel3.nl) tool dat als doel heeft om de stakeholders van het gebied Amstel–III te inspireren.

2014-03-25 21.09.41
In mei vond de beroepsoriëntatieweek voor de Bedrijfskunde studenten van het tweede jaar plaats. Samen met met dertien klasgenoten hebben wij een mooi event neergezet. In deze dagen werden de studenten geïnspireerd met lezingen, workshops en een bedrijfsbezoek.
2014-05-28 09.18.40

Het studiejaar was voorbij en in september ben ik begonnen met mijn stage bij de gemeente Zaanstad. Het is mijn vierde jaar en nog steeds geniet ik elke dag op mijn stage. Je leert een andere wereld kennen. Een wereld met ambtenaren die ook hard werken. Ook vandaag zijn ambtenaren aan het werk.

gemeente zaandstad logo Gemeente zaandstadhuis

Tot slot zie je een top vijf van mijn meest gelezen artikelen in 2014!

1. Behind the scenes #november
2. Hoe weet je nou of een stage bij je past
3. Breng je eigen netwerk in kaart!
4. Interview Bijlesleraar @SBS 6, feiten en fabels
5. Inspirerende eindpresentatie aan de opdrachtgever glamourmanifest

Een jaar dat ik niet zo snel ga vergeten. Op naar mijn laatste studiejaar! Hoe was jullie jaar?

You may also like

3 reacties

Geef een reactie