Lovely memories #february

Maart is gearriveerd en februari was kort maar krachtig. Februari was de maand waar het nieuwe semester start voor studenten. Mijn artikel: lovely memories #2014 was vaak bekeken. Vanaf nu ga ik elke maand een artikel online zetten waar ik terugblik op wat ik vorige maand heb gedaan en welke artikel goed bezocht is. Lezen jullie mee?

Start afstuderen (scriptie)
Voor mij was een spannende tijd aangebroken. Vanaf februari ben ik namelijk met mijn scriptie begonnen. Ik heb hier al twee artikelen over geschreven. Personal update afstuderen en theoretisch kader. Personal update afstuderen is het meest gelezen in februari. Mijn onderzoeksplan is bijna af en ik wacht tot dat het plan goedgekeurd is. Ik heb dan mijn eerste mijlpaal bereikt!

Drukte
Afgelopen maand werd het ineens veel te druk voor mij. Mijn valkuil is dat ik teveel hooi op mijn vork kan nemen. Ik vind het altijd heel leuk om zoveel dingen tegelijk te doen. Maar de startfase van je scriptie is heel belangrijk. Ik koos ervoor om rustig aan te doen en twee weken vrij te nemen van mijn werk. In maart (nu) ben ik opgeladen om weer te werken en extra dingen te doen. Wie weet kan ik weer examentrainingen geven bij Lyceo. Altijd leuk!

Stagedag & columnist bij Voorbeeld-Allochtoon
Mijn eerste stagedag voor mijn scriptie werd ik ontvangen met bloemen! Oh ja en nog iets: ik ben aangenomen als columnist bij Voorbeeld-Allochtoon. Binnenkort staat hier een artikel over online!

Mijn nieuwe lay-out op mijn blog
Na heel lang zoeken en uitproberen, heb ik deze maand een nieuwe lay-out! Afgelopen twee jaar had ik thema adelle. Een mooi thema, maar ik wilde zo graag een ander thema. En voilá.

IMG_0310-0.PNG

Allemaal mooie momenten om naar terug te kijken. Maart roert zijn staart. Ben benieuwd naar de komende maand. Elke maand die voorbij vliegt, kom ik een stapje dichterbij mijn hbo-diploma!

 

Hoe hebben jullie februari ervaren?
The sun was shining, Happy sunday evening!

shining

You may also like

2 reacties

Geef een reactie