Lovely memories of 2016

Het einde van 2016 is in zicht. Vandaag sta ik stil wat het afgelopen jaar mij het meest is bijgebleven.
Tevens lees je welk artikel het afgelopen jaar het meest is gelezen. So read on..

Memory #1

In 2016 heb ik mijn twee lesbevoegdheden behaald voor economie. Ik mag officieel bevoegd lesgeven en dat is super tof. Mocht je het artikel gemist hebben… http://bysahar.nl/personal-update-studie-baan-en-volgen-passie/

 

Memory#2

Het afgelopen jaar is mijn eerste baan als docent economie een feit. Ik geef elke dag met veel plezier les. Naast mijn eerste baan heb ik ervoor gekozen om door te studeren: “Master of education for economics.” De combinatie is pittig, maar zeker verrijkend. Je leert nieuwe mensen kennen, je gaat dieper de stof in. Na de afronding van deze opleiding ben ik bevoegd om examenklassen les te geven of lesgeven op het hbo! Artikel: http://bysahar.nl/help-ik-doe-een-masterstudie/.

 

Memory #3

In 2016 I turned 25, haha een mooie leeftijd, maar het spelen is nu echt voorbij 🙂 Toch weet ik, zolang ik nog studeer, heb ik de ruimte en doe ik veel dingen die niet perse geld opleveren. Het levert energie en inspiratie op. Zo geef ik nog steeds studiekeuze sessies op een middelbare school in Amsterdam. Het artikel over studeren, studiekeuze is het meest gelezen artikel van 2016! Yeah.. http://bysahar.nl/studie-studeren-en-studiekeuze/

Memory #4

Vorig jaar was ik alleen op vakantie naar Pakistan. Een bijzonder trip met de liefste familieleden. Zo heb ik een bruiloft bijgewoond. Het bezoek naar Pakistan liet mij beseffen hoe goed wij het hebben in Nederland. Hier over heb ik een artikel op het platform Voorbeeld-Allochtoon geschreven. Zeker de moeite waard om te lezen: “Stop met klagen, begin met dankbaar te zijn.”

Precies rond Oud en Nieuw lag ik met koorts en barstende hoofdpijn in bed. Wat gaf de dokter mij? Antibiotica, wat natuurlijk helemaal niet de bedoeling was. Binnen twee dagen kon ik weer naar buiten, maar het waren zware medicijnen. In vervolg genoeg paracetemol meenemen, zodat als de schoonmaakster het per ongeluk weggooit dan heb ik er genoeg. 🙂

Eigenlijk een mooi jaar achter de rug, alhumdullilah (met de zegeningen van Allah). Op naar nog meer moois in 2017 <3

In 2017 is mijn voornaamste focus: meer schrijven en met structuur :). Heb je tips hoe ik dat beter kan organiseren, let me know haha x.

Quote van vandaag: “Make sure you always remember these beautiful moments”

 

 

 

You may also like

5 reacties

  1. Wat gaaf dat je meteen een baan hebt na je afstuderen! Ik wens je veel geluk voor het komend jaar. Natuurlijk mag je de schrijfoefening overnemen op je blog! 🙂

Geef een reactie