Mijn blog bestaat twee jaar!

In mijn vorige artikel konden jullie lezen dat ik nu twee jaar blog. En om dat te vieren vond ik het tijd om een eigen domeinnaam te hebben. In eerste instantie dacht ik dat het simpel was. Maar dat viel behoorlijk tegen. Meer dan een week ben ik bezig geweest om mijn website via WordPress.org op te zetten. Met dank aan mijn beste vriendin’s vriend is het gelukt. Als hij mij niet had geholpen dan kreeg ik het nooit voor elkaar. In een week tijd heb ik zoveel geleerd over het installeren van WordPress en wat er allemaal bij komt kijken. En met trots presenteer ik mijn website! Ik heb nu ook veel meer mogelijkheden. Voorheen was mijn blog saaahhaar.wordpress.com. Omdat de oude naam net iets te ingewikkeld was heb ik het aangepast.

#Happy me! Hebben jullie tips en of feedback? Ik hoor het graag!

IMG_3830

You may also like

Geef een reactie