Mijn eerste bloggersevent #hodamagazine

Vorige week vrijdag mocht ik het allereerste bloggersevent van hodamagazine bijwonen! Ik wist niet wat ik er kon verwachten en ik ging er blanco in. Lees je mee wat ik van dit bloggersevent vond. IMG_1238.JPG

Het event was georganiseerd door hodamagazine (hoda spreek je uit als hoeda)  in het restaurant Meram in Osdorp (Amsterdam). Het was een hele mooi locatie aan het water. Turkse restaurants zijn mijn favorieten <3


Wie waren er allemaal?
Er waren allemaal diverse mensen aanwezig op het event en dit maakte het veelzijdig. Te beginnen met Seyda Buurman kutsul. Zij is een trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het was super tof om haar te leren kennen. Ik ben ontzettend geïnteresseerd in training en coaching, vooral op het onderdeel van personal branding. Ik kreeg een kaartje met de zin: “een woord kan soms teveel zijn voor…?” Ik moest daar over nadenken. Terwijl de twee andere bloggers bij mij aan tafel gelijk een antwoord hadden op hun vraag. Zij hadden de vraag over hun toekomst. Het waren mooie gesprekken. Nadat wij het gesprek hadden gehad, spraken we onze passie uit voor training en coaching. Zij liet mij een boek zien: “atlas van de belevingswereld”. Door middel van dit boek wordt aan de hand van atlaskaarten aan studenten gevraagd wat je pad is en waar je naar toe wil. Ik vind dit heel bijzonder. Ik heb twee jaar scholieren gecoacht bij het maken van de studiekeuze. Dit is een mooie aanvulling. Ik ben weer wat wijzer! Dank voor de kennisdeling Seyda!


Fatima was op dit event om alle vrouwen te voorzien van mooie henna. Helaas was het steeds te druk en kon ik mijn handen niet laten versieren met henna. Ik heb haar kaartje, wie weet in de toekomst nodig ik haar uit om mijn vriendinnen te verwennen met een middagje henna.


Het nieuwe hodamagazine werd ook uitgedeeld. Ik leerde dit bloggersvent kennen door lanitanl.nl. Anders kende ik dit magazine en het event helemaal niet. Je mocht een magazine meenemen en eigenlijk besloot ik ter plekke een abonnement te nemen. Dit magazine komt vier keer per jaar uit. Ik was toen wel bang dat ik misschien te snel ja had gezegd. Toen ik thuis dit magazine las, kon ik niet stoppen met lezen. Er staan hele leuke artikelen in geschreven. Dit magazine is voor Nederlandse-Marokaanse vrouwen, maar ik herkende heel veel aspecten terug. Zeker geen spijt van het abonnement. Ik ben benieuwd naar het volgende nummer van hodamagazine.


Ook had je Mimi’s Pastries, niet te missen. Heerlijk en gezonde pastries met veel liefde! Onwerkelijk he? Echt waar het bestaat nog ze waren ook nog eens suiker- en glutenvrij.

Op het event was ook Selma aanwezig. Zij ontwerpt kokerroken voor vrouwen speciaal op maat. Tevens ontmoette ik Karama Couture. Zij staat voor voor “fashion voor dignity”. Zij hebben mooie marokaanse traditionele jurken die tevens een goed doel steunen.

I AM ZU heeft leuke sieraden en zij staat op de frontcover van het Hodamagazine. In principe ben ik heel kieskeurig, maar in één seconde vond ik een ring mooi. Sinds vorige week draag ik hem bijna dagelijks. Voor I am zu heeft deze ring een betekenis. Als je op de foto kijkt zie je een 8. Volgens mij vertelde zij dat ze op 8 augustus getrouwd is. Sorry ik weet het jaar niet meer uit mijn hoofd 🙂


Last but not the least was Sandra Deira aanwezig van Wellness World Biznizz. Met haar bedrijf doet zij de marketing voor Beyona producten en diensten. Daarnaast informeert zij de geïnteresseerden over voeding en lifestyle.  Je kreeg een energiedrankje en dat voelde gek in mijn maag. We hadden een leuk gesprek. Keer op keer word ik eraan herinnerd: oké Sahar je moet gezonder leven. Ik tennis nu bijna drie tot vier keer in de week, maar heb mijn voeding daar niet op aangepast.


Aan het eind van het event waren er hapjes en je kon prijzen winnen. Je kon je visitekaartje in een mand gooien. Bij elke prijs werd een visitekaartje uit de mand gehaald. En weet je? Ik won één van de Beyona producten! Super tof. Naast een goodiebag, werd ik ook nog is verwend met een prijs 🙂


Het was een zeer geslaagde bloggersevent. Persoonlijk vond ik twee uur een beetje te kort. Ik kreeg namelijk niet de tijd om iedereen te leren kennen. Als blogger besef ik nu hoe leuk en belangrijk het is om andere bloggers in het echt te leren kennen. Je leert zoveel van elkaar en er ontstaat mooie kennisdeling. Hodamagazine bedankt dat ik aanwezig mocht zijn. Ik vind het heel jammer dat ik niet andere bloggers op dit event heb leren kennen en daarom nodig ik jullie uit om een reactie achter te laten met jullie blog! Ik kom zeker een kijkje nemen!

Wat vinden jullie belangrijk aan het bloggersevent? Happy weekend!

PS credits van sommige foto’s gaan naar Miss Smile Photography.

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie