Mijn nieuwe lay-out staat online!

Eindelijk heb ik een nieuwe lay-out gevonden die bij me past<3

Mijn blog is weer up to date. In het nieuwe jaar had ik een eigen domeinnaam gekocht. Maar ik had nog geen hostingpakket. Ik besloot toen een gratis hosting te nemen bij 001webhost. Achteraf gezien was de keuze niet zo slim. Ik kon niet zoveel doen. De nieuwe versie van WordPress kon ik niet updaten. De site was traag en ik kreeg veel reclame en spam.

Mijn domeinnaam had ik gekocht bij Strato. Ik ging me daarin verdiepen en uiteindelijk besloot ik om daar een hostingpakket aan te schaffen. In één klik kon ik WordPress installeren en alles deed het perfect. Alle thema’s kon ik installeren! Dat lukte met de hosting van 001webhost niet. Deze week heb ik mijn domeinnaam verhuist naar de nieuwe hosting.

#Happy, nu kan ik weer zonder zorgen bloggen!

Wat vinden jullie van mijn thema?

(null)

You may also like

5 reacties

Geef een reactie