Nieuwe doelen in het nieuwe jaar!

Time flies when you are having fun <3 Mijn stageperiode is voorbij gevlogen en inmiddels ben ik druk bezig met de afronding van mijn stage. Nieuwsgierig wat mijn plannen zijn voor het komend jaar? Lees dan mee!

Studieplannen
Over twee weken ben ik klaar met mijn stage. Maar ik mag blijven om af te studeren, op de afdeling handhaving. Voor deze afdeling ga ik me verdiepen in de werkprocessen. Ik ga onderzoeken hoe deze werkprocessen het beste overgebracht kunnen worden aan de medewerkers, zodat de medewerkers uniform gaan werken. Ik vind dit een mooie kans om mijn kennis in de gemeente op een andere afdeling te verbreden. De eerste vijf maanden heb ik vanuit de afdeling personeel & organisatie mogen meekijken en de laatste vijf maanden mag ik vanuit de afdeling handhaving meekijken. Het einde is in zicht. Dit jaar hoop ik om mijn studie af te ronden.

Na mijn studie
Ik ben er nog niet over uit wat ik na mijn studie wil doen. Het klinkt zo ver weg. Maar voor je het weet is het zo ver. Sowieso wil ik nog doorstuderen. Het lijkt me nog ontzettend leerzaam om een master te behalen. Het wordt in ieder geval niet full-time studeren. Een ideale combinatie die ik voor me zie, is werken en leren. Mijn passie voor het onderwijs, training & coaching wil ik naast mijn studie combineren. Dit is het beeld wat ik nu heb om na mijn studie te doen. Inmiddels heb ik na vier jaar zo vaak plannen gemaakt wat ik na mijn hbo wilde doen. Maar die plannen veranderde telkens. Ik laat de opties nog open wat ik na mijn studie wil doen. Wat ik eigenlijk wil meegeven. Je kan niet vooraf plannen. Je kan op zoek gaan naar je passies en drijfveren en die koppel je aan een studie of werk. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Ik zie mezelf graag iets doen in het onderwijs. Maar op welke manier, dat laat ik nog open. Plannen moet je zeker doen, alleen bedenk dat het altijd nog kan veranderen.

Blog
In mijn vorige artikel kon je lezen dat mijn blog twee jaar bestaat. En in 2015 wilde ik een eigen domeinnaam. Het eerste doel is al behaald. Je leest dit artikel namelijk op bysahar.nl in plaats van www.saaahhaar.wordpress.com. Wat ik dit jaar met mijn blog wil bereiken, is meer interactie met andere bloggers. Ik wil mijn artikelen meer onder de aandacht brengen en uiteraard plezier beleven met het schrijven en delen van artikelen. Ik heb geen ambitie om met mijn blog geld te verdienen. Het is al mooi als mijn blog jou een stukje toegevoegde waarde kan meegeven. In ieder geval heb ik mezelf aangemeld bij een interessante blogchallenge van Patricia de Ryck. Je krijgt elke dag inspiratie om weer een goede blogpost te schrijven. Ik kies bewust om niet elke dag te schrijven. Voor mij is kwaliteit en plezier veel belangrijker. Ik streef er wel naar om op een gegeven moment op vaste momenten artikelen te plaatsen.

Willen jullie iets van mij weten of weten jullie bepaalde onderwerpen waar ik over kan schrijven? Schroom niet, maar laat het weten!

Wat zijn jullie doelen voor 2015?
blog

You may also like

Geef een reactie