Kerstvakantie in Pakistan

Hello everyone,

Degenen die mij op social media volgen, hebben al wat leuke foto’s voorbij zien komen. Inmiddels ben ik twee weken op vakantie in Pakistan. Ik ben heerlijk aan het genieten van mijn welverdiende vakantie in Pakistan. Het land Pakistan is waar mijn roots zich bevinden. Namelijk, Karachi een mooie stad die aan het water ligt. Er wonen ruim 9 miljoen mensen in de stad Karachi. Vandaag neem ik je mee in de avonturen van mijn vakantie en de bruiloft die ik heb bijgewoond.

Daarnaast is het dubbelfeest, want ik heb afgelopen week 200 volgers op Facebook bereikt! Heb je de leuke foto’s gemist en volg je mij nog niet? Volg mij dan ook via Facebook!

200 volgers

Geen zomervakantie

Afgelopen zomer heb ik geen vakantie gehad, omdat ik mijn scriptie van de opleiding Bedrijfskunde moest afronden. Tevens was ik meteen begonnen met een nieuwe opleiding. Op 15 december was de dag aangebroken, ik ging naar Pakistan voor drie weken! Als je doorzettingsvermogen hebt, kun je doorgaan zolang je wil, maar uiteindelijk heeft iedereen rust nodig. Dit geldt ook voor mij. Sinds de zomervakantie ging ik door en de rust was zeker nodig. Even flink opladen om in 2016 weer knallend tegen aan te gaan.

sign 1

Inmiddels ben ik twee weken in Pakistan. Elk dag ben ik aan het genieten. Ik geniet van mijn familie, het weer en de omgeving. De eerste twee weken was ik aan het genieten van mijn tante’s bruiloft.

Vakantie & bruiloft in Pakistan

Op 16 december om 8 uur s’ochtends lokale tijd kwam ik aan. Volgens de Pakistaanse tijd kwam ik aan. De tweede dag was het even bijkomen en wennen, voornamelijk doordat ik vrij weinig had geslapen. Op derde dag ging ik de sfeer in Karachi proeven. Ik ben naar een beautysalon en de markt geweest met een ‘Rixa’. Een bekend vervoersmiddel in Pakistan. Het is heerlijk om daarin te verplaatsen.

RIXARixa 2
De vierde dag was hennafeest. Hieronder de cadeau’s van de bruid.
Hennafeest
De dagen daarna was de bruiloft en receptie. Mijn tante had hele mooie kleren voor de hennafeest en de bruiloft laten maken. Voor de receptie waren we gaan winkelen. Na een hele zoektocht vond ik een grijze jurk mooi.

shaadi dress
Op de bruiloft was ik in het rood. Het was een toffe avond met heel veel familie. Een onvergetelijke moment in mijn leven. Zoals iemand tegen mij zei: “Het lijkt alsof het een sprookjeswereld is.”blog shaadi
De afgelopen twee weken waren heel bijzonder en de tijd is voorbij gevlogen. Ik heb nog maar een week te gaan. De komende week ga ik heerlijk ontspannen. En natuurlijk shoppen, haha!

Ik ga heerlijk het nieuwe jaar in met mijn lieve familie<3 What about you?

Quote van vandaag:Enjoy the little things in life and save the best memories in pictures”

Een fijne jaarwisseling! Groetjes uit Pakistan!

 

 

You may also like

Geef een reactie