Personal diary: tijdelijk werk bij Lyceo, Egmond aan zee en tennis

Vorige week schreef ik een artikel over de vijf vakantietips die je energie geven. http://bysahar.nl/5-vakantietips-energie-geven/. Vandaag deel ik welke tips ik zelf heb toegepast. Ik ben in ieder geval naar Egmond aan Zee geweest. De dagen vliegen voorbij en het nieuwe studiejaar staat al voor de deur. Vandaag een artikel met veel foto’s en ontspanning.

zijkan

Tijdelijk werk

Vorige week heb ik tijdelijk werk aangenomen bij Lyceo. Lyceo is één van de grootste examentrainer in Nederland. Ruim drie jaar ben ik werkzaam als examentrainer, bijlesdocent en nu tijdelijk als opmaak specialist in Word. Voor de basisschool kinderen wordt materiaal ontwikkeld. Ik kijk dit materiaal na op lay-out. Het kan soms killing zijn voor je hersenen, maar lay-out technisch word ik veel wijzer. Altijd handig om in Word dingen aan te passen die normaal mensen gek maken. Ik vind het heerlijk om een beetje te werken. Dit werk loopt tot en met vandaag 🙂 (25 augustus). Ik zit op het hoofdkantoor in Leiden. Normaal ben ik altijd werkzaam op scholen of op locaties. Nu zie ik het vanaf de andere kant, erg leuk om te zien.

lyceo laptop

Egmond aan Zee

Zoals ik al in mijn vorige artikel schreef stond het bezoek naar Egmond aan zee op mijn planning. Vorige week dinsdag ben ik daar heen geweest. Ik moet zeggen, het was heerlijk en fantastisch. Het was niet heel warm, maar ook niet al te koud. Als de zon scheen, was het lekker, maar het kon ook fris zijn. Samen met een vriendin hebben wij een heerlijke wandeling gemaakt. Heerlijk gegeten en tot slot zijn we gaan winkelen.

sea

egmond me

food egmond

Heerlijk gegeten bij wonders 🙂

Intercity Boutiques

Naar de winkels gaan stond niet op de planning. We liepen een winkel genaamd intercity in. Deze winkels verkopen merken als Vero Moda, Only, en VILA. Er was sale! De aanbiedingen liepen op tot 70% korting. Ik moet zeggen dat ik sinds de laatste tijd helemaal geen shopper meer ben, maar in deze winkel ben ik heel goedkoop geslaagd. Bekijk hieronder mijn aankopen! Ik heb een sjaal (hijab), wit vestje en een leuk topje gekocht.

sjaal

Een mooie sjaal en vestje. Ik ben gek op deze kleuren combinatie!

voorkant

achterkant

zijkan

In Amsterdam heb ik deze winkel ook nooit gezien. Ik wist ook niet van het bestaan af. In 1987 werd deze dameszaak Intercity geopend in Egmond aan Zee. Het begon met één winkel en het is momenteel uitgegroeid tot twaalf boutiques verspreid over Noord-Holland en een webshop. Deze winkel staat voor vrouwelijk, warm en stoer. Ik moet zeggen deze zomerse kleding voel ik mij heel stoer. Bekijk voor meer informatie de website/ online webshop. https://www.intercityonline.nl/nl/

Tennis

Maandag en dinsdag ben ik ook gaan tennissen. Maandagavond is altijd tosavond op mijn vereniging. Tossen betekent dat jij je pasje inlevert. Je wordt ingedeeld en speelt voor drie kwartier een dubbelspel. Daarna wordt je opnieuw ingedeeld. Je kunt zoveel rondes meedoen als je wilt. Ik krijg er altijd veel energie van. Op de dinsdag was mijn laatste zomerles. Ik neem al sinds mijn 17e tennisles en ik vind het heerlijk om mezelf te zien groeien. Nu nog meer wedstrijden spelen!

tennis

 

Quote “Als je geen verwachtingen hebt, dan wordt je altijd verrast met iets moois.”

You may also like

Geef een reactie