Vertrouwen

Vertrouwen is een kwetsbaar gevoel. Hoe sneller je iemand vertrouwt, hoe kwetsbaarder je bent. Er zou niks mooiers in het leven zijn, als je zorgeloos mensen kon vertrouwen.

Familie krijg je en vrienden zoek je zelf uit. Soms is men gelukkiger met vrienden dan met de familie. Sommige zijn weer gelukkiger met hun familie en vrienden. Er bestaan allerlei combinaties. Toch is het zo dat als je gekwetst wordt, dan stort je hele vertrouwen in elkaar.

Vertrouwen doe je met moeite en maar één keer. Blijf alert en laat je niet kisten is mijn boodschap. Vertrouw en kies zorgvuldig de mensen die je kent. Het doet namelijk ontzettend pijn als je het verliest. Het zou prachtig zijn dat als je iemand vertrouwt, waarbij je kan zeggen: ‘er is niemand die tussen ons kan komen.’ Streef naar de mooie en betrouwbare relaties die niet breken <3

Think several times before you make a decision 🙂 Enjoy the weekend!

vertrouwen

You may also like

2 reacties

    1. Daar ben ik het zeker ook mee eens. Wat ik hierbij echter probeer mee te geven is dat je de mensen niet te snel moet vertrouwen.

      Vertrouwen is in principe een heel mooi gevoel. Een band tussen twee mensen. Er is niks vervelends, als dat breekt. Maar ik ben het absoluut mee eens dat je positief moet blijven:)

Geef een reactie