Columnist bij Voorbeeld-Allochtoon

I can’t believe it, maar ik ben aangenomen als columnist bij voorbeeld-allochtoon! Hoe cool is dat?

Toen ik een mailtje kreeg, dat ik aangenomen was, geloofde ik het niet. Het heeft een paar dagen geduurd voordat het tot mij doordrong dat ik echt aangenomen ben. Uit de 70 sollicitaties ben ik één van de vijf die aangenomen is. Mijn passie voor schrijven kan ik nu naar een hoger niveu tillen. In januari heb ik een domeinnaam en hostingpakket aangeschaft. Daar was ik zo trots op. Maar dit overtreft mijn verwachting, haha!

Wat is www.voorbeeld-allochtoon.nl?
Voorbeeld-allochtoon is een mediawebsite, een concept die de belangen van de samenleving voorop stelt. Er worden aandacht geschonken aan de voorbeelden van allochtonen, waar de media geen aandacht aan geeft. Er wordt namelijk positieve, mooie en ontroerende verhalen gedeeld. Dit gebeurt via nieuws publicaties, interviews en jonge bloggers van allochtoonse afkomst. We proberen eigenlijk twee culturen te combineren. Zo ervaar ik het niet altijd. Het is bij mij vooral als ik naar Pakistan ga. Dan moet ik me heel erg aanpassen. In Nederland heb je meer vrijheid en keus. In Pakistan moet je kijken bij wie je bent en wat je wel kan doen. In die landen houd je veel meer rekening met je cultuur dan in Nederland.

Waar ga ik over schrijven?
Ik neem de lezers graag mee in mijn verhaal. Waar houd ik mij mee bezig en hoe bereik ik wat ik graag doe. Misschien geloof je het niet, maar ook ik ben soms onzeker. Als ik ergens kom ben ik bang dat ik word afgewezen. Maar wat is de kunst om dan toch door te gaan? Wat zorgt ervoor dat mijn onzekerheid niet toeneemt? Nou dat is dromen, durven en doen! En doen is je passie volgen. Dat houd je het langst vol en daar ga je ook voor. Ben je benieuwd naar mijn verhalen? Ik nodig je graag uit om mij te volgen.

Volg je mij al?

Je kunt mij volgen via: Bloglovin / Facebook / Twitter / Instagram

You may also like

1 reactie

Geef een reactie