WINACTIE- Persoonlijk succes is een keuze!

Winactie!

Allereerst: Happy monday. Mijn eerste werkdag na de vakantie is weer begonnen. De combinatie werken en studeren mag ik weer oppakken. Dat is wat minder voor mij, maar voor jullie heb ik ontzettend toffe nieuws! Afgelopen zaterdag heb ik op mijn facebookpagina 6oo volgers bereikt. Dit wil ik graag met jullie vieren. Ik geef 2x het boek: –Voorbeeld Allochtoon– Persoonlijk succes is een keuze weg!  (Winactie 2x)Voorbeeld Allochtoon

Blog & columnist bij voorbeeld-allochtoon

De hoofdredacteur George Arakel heeft het boek persoonlijk succes is een keuze geschreven. Het is een boek waar hij zijn keuzes van 18 jarige leeftijd beschrijft en hoe hij vanaf die leeftijd succes boekte in zijn leven. Het is een boek vol met tips en tricks om de jongeren te motiveren om voor passie, geluk en succes te gaan. Het boek werd op 4 juni 2015 gelanceerd. Als één van de proeflezers heb ik het boek mogen lezen en feedback mogen geven. Dat vond ik een hele eer en dan werd ik ook nog eens met mijn naam vermeld in het boek.

groepsfoto Voorbeeld- Allochtoon
scherper
Boeklancering op 4 juni 2015

Persoonlijk succes is een keuze – Voorbeeld Allochtoon

Het is een toegankelijk boek. Wat ik heel mooi vind, is dat George met het eerste hoofdstuk: ‘dankbaarheid’ begint. Helaas beseffen wij te weinig hoe dankbaar wij in ons leven zijn.

Hoe meer je leest, hoe meer je gestimuleerd wordt om in actie te komen. Vooral als het gaat om tijd en geld. Wij gebruiken vaak ‘excuses.’ Tekort aan tijd en geld om je dromen waar te maken. We moeten eerst dit of dat doen. Dit boek stimuleert je om keuzes te maken, die ervoor zorgen dat jij je passie gaat volgen. Dit boek moet je hebben dus!

Winactie, wat moet je doen?

Ik geef twee exemplaren weg. Degene die wint krijgt het boek met de handtekening van George Arakel thuis opgestuurd. Je kunt op twee manieren winnen: Laat in een reactie weten waarom jij dit boek wilt winnen & like mijn facebook-pagina. De meest leuke, gekste of origineelste reactie wint. Of een andere manier is: tag je vriend en vertel waarom hij of zij dit boek moet hebben. Succes!

Deze winactie loopt tot vrijdag 13 januari 12:00! De winnaars worden vrijdagmiddag of uiterlijk zaterdag bekend gemaakt.

Quote van vandaag: Persoonlijk succes is een keuze

Liefs!

You may also like

2 reacties

  1. Leuke winactie! Ik zag deze win actie bij spam je blog Facebookpagina. Ik zou graag het boek willen winnen, omdat ik van boeken houd dat over persoonlijk leiderschap gaan, omdat ik daar heel erg aan werk. Daarom ben ik heel nieuwsgierig geworden wat het boek me gaat brengen.

Geef een reactie