Winnaars moslimbloggers eid winactie

Salaam,

Hoe bevalt tot nu toe de ramadan? Vandaag is het precies twee weken dat wij aan het vasten zijn. Vorige week heb ik samen met negen andere bloggers een bloghop georganiseerd. Je kon tien keer meedoen met een winactie http://bysahar.nl/moslimbloggers-eid-winacties/. Vandaag maak ik twee winnaars bekend!

Winnaars

Je kon twee keer een pakket sjaals winnen. De eerste winnaar is Latifa die ook docente is. Super leuk, haha. De tweede winnaar is Hulya en je wint het tweede setje. Van harte gefeliciteerd! Willen jullie mij de adresgegevens naar info@bysahar.nl mailen?

Set 1

Set 2

Winnaars bekend gemaakt met name picker

Ik heb de winnaars bekend gemaakt met de namepicker. (https://www.classtools.net/random-name-picker/)

Dit is een class tool die ik in de klas ook gebruik als ik groepjes maak. Op deze manier houd je het leuk en kunnen de leerlingen nooit zeggen dat ik de leerlingen in een stom groepje heb geplaatst.

Liefs,

Sahar

 

 

You may also like

Geef een reactie